Loading..

Das Produkt wurde erfolgreich in den Warenkorb aufgenommen.7.6 von 10 auf Trustpilot : 1798
  • Vor 15.00 Uhr bestellt, in 2 Tagen geliefert!

  • 1 Jahr Garantie

  • Alle Produkte ab Lager lieferbar

  • Koeienhuid zwart-wit
Verkauf

Koeienhuid - zwart-wit

Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

De koeienhuiden van Furnpact geeft het interieur net een beetje meer. Deze kleuren combinatie van de huid is passend bij elke inrichting, voor zowel klasiek als industriueel. Deze kleden zijn niet alleen leuk voor in je huiskamer, maar ook perfect voor in de slaapkamer! Combineer de koeienkleed met één van onze fateuils en bijzet tafeltjes en je zult zien dat de huiskamer meteen een boost krijgt.

Regulärer Preis: 299,95 €

219,95 €

Nicht auf Lager

Vor 15 Uhr bestellt, innerhalb von 2 Tagen geliefert!

Alle Produkte sind aus Vorrat lieferbar!

Es gilt eine Widerrufsfrist von 14 Tagen

1 Jahr Garantie auf Ihre Bestellung

Trustpilot: 100 % ehrliche Reviews

Beschreibung

Details

Koeienhuid zwart-wit

De koeienhuiden van Furnpact geeft het interieur net een beetje meer. Deze kleuren combinatie van de huid is passend bij elke inrichting, voor zowel klasiek als industriueel. Deze kleden niet alleen leuk voor in je huiskamer, maar ook perfect voor in de slaapkamer! Combineer het koeienkleed met één van onze fateuils en bijzet tafeltjes en je zult zien dat de huiskamer/slaapkamer meteen een boost krijgt.

Het koeienkleed van Furnpact hoef je maar één keer aan te schaffen, en je hebt hier jarenlang plezier van! De mulitifucntionele koeienkleden kun je aan de wand hangen voor de ultieme eyecatcher, of leg hem op de vloer en combineer dit met een mooie robuuste tafel en stoere industriele eetkamerstoelen. Ook is het koeienhuid passend voor een strak en Scandinvisch interieur. 

Er worden door ons geen speciale koeien geslacht, de koeien worden enkel geslacht voor het vlees en de vachten zijn daarvan een restproduct.


 Productspecificaties koeienhuid:

  • Lengte: 200 centimeter
  • Breedte: 140 centimeter
  • DIke: +/- 1 centimeter
  • Onderzijde: leder

Bewertungen

Schreiben Sie Ihre eigene Kundenmeinung

Sie bewerten den Artikel: Koeienhuid - zwart-wit